Yasica i Yaguare

Yasica Yaguare COVER esp webLa llegenda de Yasica i Yaguare pertany a la tradició oral dels matagalpes, pobladors -probablement des del segle I dC.- de la zona centre-nord de l'actual Nicaragua. Explica els orígens de la ciutat del mateix nom, Matagalpa.

Un llibre, un tresor és un projecte per publicar i posar a l'abast de la infantesa i la joventut nicaragüenca, així com de qualsevol nen/a i de les seves famílies, llibres il·lustrats de qualitat que resultin suggerents, interessants i motivadors, de manera que proporcionin una relació divertida amb la lectura.
En la mesura que bona part dels llibres publicats s'inspirin en fets, històries, llegendes, situacions, llocs, personatges, vida quotidiana, produccions literàries i / o artístiques d'origen o
creació nicaragüencs, no només es facilitarà al lector nicaragüenc la identificació cultural contribuint al coneixement i posada en valor de la pròpia cultura i identitat, sinó que també es donarà visibilitat a aquesta cultura en altres llocs del planeta.

Per conèixer més del projecte de Fundació Vínculos Estelí, www.vinculosesteli.org

Afegir al carretó

SBN: 978-84-09-00533-8
Editorial: LA TOPERA
Idioma: Castellà - Català
Número de pàgines: 54
Dimensions: 23x23 cm
Rústica / tapa dura
Materia: INFANTIL / CONTES / ÀLBUM IL·LUSTRAT

LA TOPERA EDITORIAL

Sant Joan de Malta 221, 08018 Barcelona

Tel 34 638 15 60 45

Email: info@latoperaeditorial.com